Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Van, akinek végigfut a hátán a hideg a családi nyaralásoktól, és van, aki egyszerűen imádja. Utóbbiak közé tartozik Kiss Orsi is, aki kérlelhetetlen magabiztossággal tálalja a legnagyobb magyar zenéket a Class FM-en.

 Kiss Orsi igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már évekkel ezelőtt megtalálta a tökéletes kikapcsolódás és nyári feltöltődés receptjét. A Class FM műsorvezetője három éve szeretett bele a horvát tengerparti kisvárosba, Selcébe, és azóta is itt piheni ki a pörgős munkanapokat. Az idei kiruccanást azonban döcögősen indult, Orsiék ugyanis a hajnali érkezés miatt nem foglalhatták el a szállásukat, így reggelig a tengerparton gubbasztottak. A szerencsétlen időzítés mégsem árnyékolta be az első napot, hiszen végül romantikus filmbe illő napfelkeltével kezdődött el az igazi nyaralás.

"A hétköznapjaim szigorú rend szerint telnek, rengeteg munkával és edzéssel. De a nyaralás alkalmával elengedem magam, nem arra figyelek, mit eszem, csak az számít, hogy jól érezzük magunkat, semmi különleges, csak nyugalom, napfény és tenger. Az esti pizzázások miatt fel is csúszott rám egy kiló, de nem aggódom, hiszen amilyen gyorsan jött úgy el is tűnik majd" - árulta el Orsi, akit a rajongók még a tengerparton is megtaláltak.

"Napozás közben odajött hozzám egy magyar srác, és autogramot kért. Elmesélte, hogy mindig hallgatja a műsoromat, de személyesen még sosem találkoztunk. Milyen furcsa a sors, hogy Budapesttől távol futottunk össze" - tette hozzá mosolyogva Kiss Orsi, aki kipihenve és energiával teli várja ismét a hallgatókat minden vasárnap este a Class FM-en.

Címkék: nyaralás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.