Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 27. 08:54, péntek | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Kórházban rendelte el egy férfi letartóztatását a bíróság

Kórházban rendelte el egy férfi letartóztatását a bíróság

Kórházban rendelte el a Budakörnyéki Járásbíróság egy lopással gyanúsított férfi letartóztatását, akit elfogása után szívinfarktus gyanújával szállítottak kórházba

- közölte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön.

Közleményükben azt írták, a férfi társát is elfogták, és vele szemben is a legszigorúbb kényszerintézkedésről döntött a bíróság.

A gyanú szerint a két gyanúsított ellopott egy autót, úgy, hogy a fiatalabb biztosította a terepet, miközben az idősebb kinyitotta a kocsit, megbontotta a műszerfalat, elhelyezett egy GPS-jel-elnyomót, majd az autóval elhajtott. A bűncselekménnyel 1,5 millió forintos kárt okoztak.

Még júliusban a két gyanúsított átvett egy 2,3 millió forint értékű lopott autót egy ismeretlentől, majd szétbontotta, az alkatrészek egy részét pedig beépítette az idősebbik autójába.

Az idősebb gyanúsítottnál egy olyan motorblokkot és váltót is találtak, amely eredetileg egy Franciaországban ellopott kocsiba volt beépítve.

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, a gyanúsítottak és védőik azonban fellebbeztek ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.