Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. November 03. 13:59, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Legjobb weboldal készítő alkalmazások

Legjobb weboldal készítő alkalmazások

Napjainkban egy vállalkozás akkor válik láthatóvá a potenciális vásárlói számára, ha egy minőségi weboldallal biztosítja saját online jelenlétét a piacon.

A sikerhez feltétlenül szükségünk van honlapra, amelyet ingyenes honlapkészítő alkalmazásokkal gyorsan és költséghatékonyan létre is hozhatunk. A saját weboldal készítés elsőre nehéz feladatnak tűnhet, éppen ezért bemutatjuk azokat az alkalmazásokat, amelyek a segítségedre lesznek!

Teljes mértékben ingyenesek?

Rengeteg honlapépítő alkalmazás kínál ingyenes lehetőségeket, amelyek legtöbbször csak elsőre tűnnek díjmentesnek. A gyakorlatban szépen lassan kiderül, hogy az ingyenes csomagok sok mindenben korlátozva vannak. A legtöbb esetben pont azokhoz az elemekhez nem tudunk hozzáférni, amelyekre a legnagyobb szükségünk lenne. Fontos leszögezni, hogy az ingyenes weblapkészítő alkalmazásoknak létezik fizetős változata is, amelyek tartalmaznak hasznos funkciókat, így velük sokkal könnyebben testreszabható egy weboldal.

Melyiket érdemes használni?

Webnode


A Webnode egyszerű a felhasználók számára, nem igényel programozói ismereteket, és több nyelven is elkészíthető. Néhány óra alatt létre is hozhatjuk vele a saját weboldalunkat vagy webáruházunkat. Hatalmas előnye, könnyen szerkeszthető és legalább száz sablon közül választhatunk.

Squarespace

A Squarespace is jó választás lehet, hiszen a könnyen használható tartalomkezelő rendszernek közé sorolható. Egyedi tulajdonsága, hogy olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek más alkalmazásokban nem találhatóak meg. Tökéletes arra, hogy kisebb webshopot vagy bemutatkozó oldalt készítsünk vele.

Strikingly

Más weboldalkészítő alkalmazások a többoldalas webhelyekre fókuszálnak, ezzel szemben a Strikingly az egyoldalas és egyben mobilbarát webhelyet részesíti előnyben. Kiváló megoldásokat nyújtanak magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak egyaránt, miközben garantálják, hogy mindössze 30 perc alatt elkészíthetjük a saját weboldalunkat. A sablon választék alacsonyabb más weblapkészítő alkalmazásokhoz képest, de a könnyen kezelhető felülete kárpótol.

WIX

A Wix lehetőséget nyújt, hogy kiéljük a kreativitásunkat. Legalább 500 sablonnal várja a felhasználókat, így biztosan találunk legalább egyet, ami az elképzeléseinknek megfelel. Előfordulhat, hogy az elején nehéznek tűnik a használata, de könnyen elsajátítható. Egyetlen negatív pont azért jár neki, mert magyar nyelven nem elérhető.

WordPress

Az ingyenes weboldalaknál érdemes megemlítenünk a WordPress.com-ot, hiszen kiváló alap lehet, ha a jövőben tervezünk fizetős weboldalra váltani. Kezdők és profik is kedvelik, hiszen magyar kezelőfelülete is elérhető, és az ingyenes csomagban is sok hasznos funkció megtalálható.

Valóban nem kell programozónak lenned, hogy saját weboldaladat elkészítsd. Azonban fontos leszögezni, hogy hosszú távon nem feltétlenül az ingyenes eszközök a legjobbak vállalkozásod számára. Sokszor jobb egy üzleti weboldal elkészítését profikra bízni, hogy a legmodernebb fejlesztések által valósuljon meg a weboldalad. Ha úgy döntenél, hogy szakemberekre bízod magad, a Selector Online Marketing Ügynökség csapata a segítségedre lesz!

Címkék: alkalmazas, app, honlap, weboldal

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 15. 10:52, kedd | PR

K&H: a gyerekek bevásárlókosarán is jól látszik a drágulás sokkal kevesebb kakaós csigára elég a zsebpénz

A fiatalabb korosztály az elmúlt hónapokban a saját maga is megtapasztalta, hogy mit jelent az infláció