Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2023. December 13. 16:12, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Letartóztatták a sajószentpéteri emberölés gyanúsítottját

Letartóztatták a sajószentpéteri emberölés gyanúsítottját

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte élettársát a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Sajószentpéteren - közölte szerdán az MTI-vel a Miskolci Törvényszék.

A tájékoztatás szerint múlt vasárnap a férfi lakásuk fürdőszobájában szerelemféltésből késsel több alkalommal testszerte megszúrta élettársát, aki az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú élet elleni bűncselekmény miatt megindult eljárásban kiszabható súlyos szankcióra figyelemmel a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Mint írták, tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a férfi veszélyeztetné a bizonyítást a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével vagy a még fel nem lelt tárgyi bizonyítási eszközök megsemmítésével, elrejtésével.

Emiatt a járásbíróság jövő év január 13-ig rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be - olvasható a közleményben.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban