Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2012. Március 18. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatták George Clooney-t

Letartóztatták George Clooney-t

Tüntetésen vett részt, és át akart törni a rendőrkordonon, ezért letartóztatták George Clooney-t. A sztár már szabadlábon van, és kifejezetten örül, hogy bilincs került a kezére.

Édesapjával és más aktivistákkal együtt letartóztatták Washingtonban George Clooney-t, miután egy tüntetésen megpróbált áthatolni a rendőrségi kordonon. A színész azért ment tiltakozni az Egyesült Államok fővárosába, hogy felhívja rá a figyelmet: Szudánban a kormány ártatlan férfiakat, nőket és gyerekeket gyilkol, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

A sztárt a rendőrök bilincsbe verve, rabszállító autóval vitték el a helyszínről apjával, valamint politikusokkal, szudáni állampolgárokkal és Martin Luther King fiával együtt, majd néhány óra múlva jelképes, 100 dolláros óvadék ellenében szabadlábra is helyezték. Ismerősei szerint Clooney kifejezetten örült neki, hogy letartóztatták, mert így még nagyobb figyelem irányult a szudáni eseményekre, szabadlábra helyezése után pedig még viccelődött is, ugyanis amikor megkérdezték, milyen volt a rács mögött, azt felelte: "Nagyon kemény... el lehet képzelni, milyen ezekkel az alakokkal egy cellában lenni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett