Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2012. Március 07. 07:19, szerda | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Élményfürdő az Olimpiai Pavilonban

Élményfürdő az Olimpiai Pavilonban

Nagy sikert aratott az Utazás kiállításon felállított Olimpiai Pavilon, amely a Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan a sportágak kavalkádjával kedveskedett az érdeklődőknek, és igyekezett több kedvet csinálni a mozgáshoz.

Egyöntetű volt a Felix Promotion sportmenedzser-irodát az Olimpiai Pavilonban képviselő sportolók véleménye: ilyen eseményekre van szükség ahhoz, hogy a „hétköznapi” emberek megkedveljék a mozgást, illetve sportoló és rajongó közelebb kerüljön egymáshoz. A négynapos rendezvényen az FP saját standdal képviseltette magát, és csütörtöktől vasárnapig rendre legalább egy védencét „megmutatta” a nagyközönségnek. „Fontosnak tartottam, hogy megjelenjünk, elvégre nem magunkért, hanem a szurkolókért dolgozunk, a versenyeken és azokon kívül is nekik szeretnénk örömet okozni. Örülök, hogy ennyien eljöttek, és ki tudja, öt-tíz év múlva talán a most megjelentek közül kopogtat majd be valaki az irodánk ajtaján…” – jelentette ki Rácz Félix, az iroda tulajdonos-ügyvezetője.

Most pedig nézzük, mit szóltak a rendezvényhez a Felix Promotion sportolói!

Szalai Tamás, kajakos: „Az esemény hangulata még jobban megerősítette bennem, hogy ki kell jutnom az olimpiára. Láttam, hogy a szurkolók mennyire készülnek Londonba, és ha már most ilyen hangulatban vannak, nem is tudom elképzelni, mi lesz, amikor aranyérmeseket köszöntenek. Semmiképpen sem szeretnék lemaradni erről az élményről, ez további ösztönzést ad a spanyolországi edzőtáborra!”

Nguyen Anasztázia, atléta: „Az ilyen események nagyon hasznosak a sportágak népszerűsítése szempontjából, sok mindent ki lehet próbálni, sok kisgyerek kíváncsiságát fel lehet kelteni, ami az utánpótlás miatt különösen fontos. Akik aztán lejönnek egy edzésre, ott is ragadnak, mert nem lehet nem szeretni ezt a sportágat. Azt kell elérnünk, hogy lejöjjenek, mert sajnos ma ezzel van a legnagyobb gond, túl sok minden vonja el a figyelmüket a sportról.”

Kelemen Balázs, ökölvívó: „Több gyerek is feljött a ringbe, ütögette Farkas Józsi bácsi tenyerét, a nevelőegyesület KSI is megjelent, én pedig az edzőmmel, Radó Lászlóval egy bemutató edzéssel igyekeztem kedvet csinálni a bokszhoz. Mindenképpen okos dolog összekötni egy kiállítást egy ilyen rendezvénnyel, ezzel minden fél jól járhat. De nekünk, sportolóknak is jó, mert közelebb kerülhetünk a szurkolókhoz, illetve kipróbálhatunk olyan dolgokat, amelyekre a hétköznapokon nincs lehetőségünk. Én például nem tudtam ellenállni a sportlövészetnek és az íjászatnak…”

Körmendi Petra, wakeboardos: „Végre beleláthattam olyan sportágakba, amelyeket még soha életemben nem próbáltam ki. Talán a sportlövészet és a boksz tetszett a legjobban, utóbbinál egy egyesület már szólt is, hogy szívesen látna… Fizikailag kellemesen elfáradtam, a Worcare egészségközpont felmérésén is megfeleltem, a teljes testösszetétel vizsgálaton abszolút jó értéket teljesítettem, így hétfőn hivatalosan is újult erővel vághattam bele megint a tanulásba…”

Horváth Zsanett, triatlonos: „Belekeveredtem a az ironman- és a triatlonszövetség által szervezett hatórás tekerésbe, amit ha nem is tekertem végig, de megtettem a magamét. Szerencsére maradt időm, hogy körbenézzek a pavilonban, és néhány sportág kipróbálására is maradt időm, energiám. Az öttusa régi emlékeket ébresztett bennem, a darts pedig új élményekkel gazdagított.”

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 31. 17:16, vasárnap | Sport

Magyar Nagydíj - Verstappen először nyert Mogyoródon

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen. A 24 éves vb-címvédő ezzel tovább növelte előnyét az összetettben

2022. Július 30. 17:23, szombat | Sport

Magyar Nagydíj - Russell rajtolhat az élről

George Russell, a Mercedes brit versenyzője nyerte a mogyoródi Hungaroringen zajló 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti meg az első rajtkockából.

2022. Július 30. 14:03, szombat | Sport

Hertlik Donoven: újabb dobogó és összetett második hely – az enduro premier évében

A lehető legjobban alakul Hertlik Donoven első szezonja az enduro szakágban, hiszen a korábbi többszörös magyar bajnok endurocrosszos a legutóbbi bajnoki fordulóban, Varsányban ismét felszáguldott a dobogóra.

2022. Július 28. 08:39, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Mogyoródon folytatódik az egyoldalúvá váló Verstappen-Leclerc csata

Az elmúlt néhány hétvégén egyre egyoldalúbbá váló csata újabb felvonására kerül sor a hétvégi 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjon ...