Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. December 17. 10:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Máris kizártak egy produkciót A Dal 2021 mezőnyéből

Máris kizártak egy produkciót A Dal 2021 mezőnyéből

A pályázati feltételek megsértése miatt kizárták A Dal 2021 zenei tehetségkutató mezőnyéből a Heavy Brains Emlékszel című számát - közölte az MTVA Sajtó Osztálya szerdán az MTI-vel.

A Heavy Brainst azért zárták ki, mert a pályázati feltételek szerint "a benevezett magyar dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2020. március 30. előtt" - olvasható a közleményben.

Az Emlékszel című dal azonban február 26-án felkerült egy videómegosztó webhelyre, ezért a szabályok betartását figyelembe véve a műsor készítői úgy döntöttek, hogy ez a szerzemény nem versenyezhet A Dal 2021 produkcióban.

A fentiek miatt a 40 legjobb dal közé jutott a Luscinia zenekar Labirintus című felvétele. A Luscinia számos hazai és határon túli tehetségkutatóban vett részt dobogós helyezést elérve, valamint nemzetközi énekversenyeken képviselte Magyarországot - áll a közleményben.

Címkék: A dal, Dal, kizárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.