Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. November 03. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu

Máris leklónozták az iPad Minit

Máris leklónozták az iPad Minit

Elvileg 99 dollárba fog kerülni a Jelly Beant futtató replika.

Magyar idő szerint kedden este az őszi termékfrissítései mellett az Apple bemutatta az évek óta pletykált iPad Mini táblagépét, mire a GooPhone nevű kínai gyártó most elhintette, hogy novemberben 99 dollárért már elérhető is lesz a tablet precíz másolata.

A vállalat neve onnan lehet ismerős, hogy az iPhone 5 bejelentése előtt kiszivárgott információk alapján elvileg sikerült levédetnie Kínában az okostelefon formatervét, majd perrel fenyegette meg az almás céget, ha az „lemásolja” a klónt – legjobb tudomásunk szerint egyébként nem váltotta be az ígéretet a gyártó.

A képen látható GooPad Mini táblagép papíron nem tűnik rossznak: a 8 colos érintőkijelzője állítólag 1024×768 képpontos, a kamerái 0,3/2 megapixelesnek ígérkeznek, a kétmagos processzora 1,4 GHz-en ketyeghet, memóriából 1 GB-ot kaphatott, míg a háttértárát 8 GB kapacitásúnak mondja a GooPhone.

A Wi-Fi vezérlővel ellátott, alumíniumházas táblagép iOS-esre témázott Android 4.1 operációs rendszerrel kerülhet majd piacra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.