Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2023. Május 08. 19:05, hétfő | Helyi

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Százezreket lopott a három benzinkúti dolgozó Sopronban.

Sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség egy benzinkúti dolgozóval szemben, aki két társával együtt ellopta az egyik vendég ottfelejtett pénztárcájának tartalmát.

Még tavaly decemberben történt az eset, egy férfi egy soproni benzinkúton elhagyta a pénztárcáját ,amiben 216000 Ft volt. A három alkalmazott meglátta, mennyi pénz van benne, bevitték az öltözőbe mert ott nem vot kamera, és szétosztották egymás között.

Mindhárom benzinkutast elfogták, közülük kettő részt vett egy közvetitői eljásrásban, így megállapodás született, velük szemben az ügyészség az eljárást megszüntette.

Egyik alkalmazott nem volt hajlandó megegyezni, vele szembe az eljárás folytatódik és vádemelésre került sor.

A kár megtérült mivel a három férfi megtérítette a tulajdonosnak, az ügyben továbbiakban, a Soproni Bíróság fog döntést hozni.

K.T.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:08, kedd | Helyi

Idén is tarolt a SopronFest

Hatalmas bulival indult az idei fesztiválszezon. Az ország minden tájáról látogattak ide a SopronFestre, aminek sikerült a tavalyi debütálását is felülmúlnia.

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.