Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2023. Május 08. 19:05, hétfő | Helyi

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Megdöbbentő eset egy benzinkúton

Százezreket lopott a három benzinkúti dolgozó Sopronban.

Sikkasztás miatt emelt vádat az ügyészség egy benzinkúti dolgozóval szemben, aki két társával együtt ellopta az egyik vendég ottfelejtett pénztárcájának tartalmát.

Még tavaly decemberben történt az eset, egy férfi egy soproni benzinkúton elhagyta a pénztárcáját ,amiben 216000 Ft volt. A három alkalmazott meglátta, mennyi pénz van benne, bevitték az öltözőbe mert ott nem vot kamera, és szétosztották egymás között.

Mindhárom benzinkutast elfogták, közülük kettő részt vett egy közvetitői eljásrásban, így megállapodás született, velük szemben az ügyészség az eljárást megszüntette.

Egyik alkalmazott nem volt hajlandó megegyezni, vele szembe az eljárás folytatódik és vádemelésre került sor.

A kár megtérült mivel a három férfi megtérítette a tulajdonosnak, az ügyben továbbiakban, a Soproni Bíróság fog döntést hozni.

K.T.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 23. 17:38, csütörtök | Helyi

Hulladékgazdálkodási fejlesztés

Lezárult a Sopron Térségi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése

2023. November 12. 18:29, vasárnap | Helyi

Soproni Eskűvő Kiállítás

Tizenegyedik alkalommal rendeztek ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁST Sopronban, aminek immár másodszor adott helyszint a színvonalas Hotel Sopron.

2023. November 12. 07:50, vasárnap | Helyi

Újra nyitva a GYIK Rendezvényház

Nagy sikerrel és teltházzal tárta ki kapuit a GYIK Rendezvényház szombaton a látogatók előtt 😍ahol Márton-napi programokkal várták a érdeklődő családokat, kicsiket és nagyokat.

2023. Október 29. 07:36, vasárnap | Helyi

Így hat a gyerekekre a téli időszámítás

Az óraátállítás évente kétszer vált ki zúgolódást az emberekből. Különösen az idősebbek, illetve a gyerekek - a szülők - viselik rosszul a nyári időszámításról a télire (és fordítva) váltást. De mi is zajlik le ilyenkor?