Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Március 16. 13:49, csütörtök | Belföld
Forrás: Idokep.hu

Megérkezik az igazi tavaszi idő

Megérkezik az igazi tavaszi idő

Napról-napra erősödik a nappali felmelegedés, 20 fokot hoz a zsákjában Sándor, József, Benedek - írja az Időkép.

Hétvégéig még többfelé fagyosak lehetnek a reggelek, a leghidegebb péntek hajnalban lesz, ekkor szinte országszerte fagyni fog, a völgyekben -6, -8 fok is lehet.

A nappali felmelegedés viszont napról-napra erősödik, szombaton már elérjük a 10-16 fokot, vasárnap pedig sokfelé a 15 fokot is meghaladhatjuk, délnyugaton 18-19 fok is lehet.

Mindehhez sok napsütés fog társulni, amit inkább csak pénteken és vasárnap szűrhetnek nagyobb területen fátyolfelhők. Az esernyőket nyugodtan otthon hagyhatjuk, sehol sem fog esni. A szél már déli, délkeleti irányból fog fújni, több helyen élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik.

Hétfőn ugyan súrolhat bennünket egy gyenge hidegfront, de lényeges változást nem hoz. Kicsivel több felhőre, helyenként záporokra készülhetünk a hét első napján. A hajnal a legtöbb helyen már fagymentes lesz, napközben 13-18 fok ígérkezik.

Napról-napra erősödik a nappali felmelegedés, 20 fokot hoz a zsákjában Sándor, József, Benedek.

Időkép.hu

Címkék: időjárás, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.