Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2011. November 17. 07:41, csütörtök | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Mégsem apuka Justin Bieber

Mégsem apuka Justin Bieber

Visszakozott az az amerikai nő, aki apasági keresetet nyújtott be Justin Bieber kanadai popsztár ellen.

A 20 esztendős Mariah Yeater egy San Diegó-i bíróságon kezdeményezte a pert november elején. Állítása szerint az énekes a Los Angeles-i Staples Centerben tavaly ősszel tartott koncertje után a színpad mögött találkozott vele, vadul magáévá tette, és ennek „eredménye” 3 hónapos fia. A nő apasági DNS-tesztet követelt.

Bieber saját állítása szerint még csak nem is találkozott soha a nővel, nemhogy ő lenne gyermeke apja. Közölte, hogy hajlandó apasági tesztnek alávetni magát, és hogy beperli mind Yeatert, mind ügyvédeit. A sztárvilág híreivel foglalkozó TMZ.com honlap szerint ennyi elég is volt ahhoz, hogy a leányanya ügyvédeivel visszavonulót fújjon.

Címkék: Justin Bieber

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.