Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Június 10. 13:26, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Megszökött egy vádlott az ítélethirdetés előtt

Megszökött egy vádlott az ítélethirdetés előtt

A Ráckevei Járásbíróság elfogató parancsot adott ki azzal a vádlottal szemben, aki az ítélethirdetés előtt kisétált a bíróság épületéből csütörtökön

- tájékoztatta az MTI-t a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője pénteken. Gyimesi Kinga elmondta, hogy a vádlott lábán elhelyezett nyomkövető a távozását követően nem sokkal még jelzett, azóta azonban a rendőrség nem észleli a jelet; a bíróság belföldi, európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki.

A sajtószóvivő felidézte: a bíróság csütörtökön hirdetett volna ítéletet a bűnszervezetben nagyobb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt V. L. és társai ellen indult bűnügyben, amelyben H. J. másodrendű vádlottként szerepelt, és 2014. június 24-től házi őrizetben volt, valamint a rendőrség a mozgását nyomkövetővel is ellenőrizte.

Az ítélethirdetés elmaradt, az első-, harmad- és negyedrendű vádlottak a bíróság határozathozataláig előzetes letartoztatásban vannak - fűzte hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.