Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Július 31. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Megtörtént: összebútorozott új szerelmével Liptai Claudia

Megtörtént: összebútorozott új szerelmével Liptai Claudia

Liptai Claudia összeköltözött szerelmével és nagyon úgy fest, hogy a pár hosszú távra tervez - írja az e heti Star magazin.

Állítólag jelenleg is épp Németország és Ausztria környékén turbékolnak, míg itthon a férfi elhagyott felesége újszülött gyermeke pelenkáját cserélgeti.

"Úgy tudom, már össze is költöztek. Péter bútorozott be Claudiához. Hosszú távra terveznek, mert szeretik egymást" - árulta el egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki további, eddig nem ismert részleteket is megosztott a pár kapcsolatáról.

"Jelenleg valahol Németország és Ausztria környékén pihennek, de úgy hírlik, hogy nemcsak kikapcsolódni utaztak el. Azt beszélik, hogy Péter fizetés nélküli szabadságot vett ki, és nincs kizárva, hogy rövid időn belül külföldön szeretnének letelepedni. Ha ez így lesz, akkor az eddig rendszeresen hazalátogató apuka idővel biztosan kevesebbet látja majd elhagyott feleségét és gyermekeit" - szögezte le a barát.

Eközben az asszony két pici, egy újszülött és egy pár éves gyermekkel maradt magára - tudta meg az Új Ász.

STOP

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.