Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Merész ruhában a negyvenes bombázó

Merész ruhában a negyvenes bombázó

Pamela Anderson egyre közelebb jár az ötvenhez, azonban az öltözködési stílusa mit sem változott, így kicsit sokat mutatott magából.

Kicsit megkésve bár, de egy hónappal születésnapja után megünnepeltette magát Pamela Anderson a hétvégén. A buli pedig biztosan nem azért lett elnapolva, mert több időre volt szüksége a megfelelő ruha kiválasztásához. Pammy csipkével feldobott szerelése ugyanis nem pont az ő méreteire lett szabva. Így a parti nagy része azzal telt az ünnepelt számára, hogy próbálta védjegyévé vált melleit visszatuszkolni a textil alá. Ezzel a kibuggyanást ugyan sikerült elkerülnie, de azt nem tudta leplezni, hogy nem neki való a ruhácska. Negyvennégy éves, kétgyermekes anyaként már talán nem azzal kéne foglalkoznia, hogy régi önmagát idézze. Sokkal szexisebb lenne, ha kicsivel visszafogottabban próbálná hirdetni, hogy a korához képest jól tartja magát.

Sőt, még arra sem lehet fogni a merész öltözködését, hogy így próbálna maga mellé lovagot találni. Mivel hónapok óta a jóval fiatalabb Jon Ross boldogítja. A mellékállásban világ megmentésével foglalatoskodó szörfös pedig úgy ismerte meg, amikor nem volt kikenve nyilvános megjelenés céljából. Ugyanis szomszédok, és otthon csak nem talpig ciniben szokott lófrálni.

Címkék: pamela anderson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára