Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. December 04. 19:18, hétfő | Helyi

Mesebeli találkozás a Mikulással !

Mesebeli találkozás a Mikulással !

Ho-ho-hó! Te is várod a Mikulást?

Sok gyerek örömére már ma este megérkezett a "Lappföldi Mikulás" a soproni "Erdélyi házba" ahol átadta a messze - messze földről hozott ajándékait.

A kicsiknek felejthetetlen élményben lehetett részük a soproni Fövényverem utcai Erdélyi házban, hiszen személyesen találkozhattak a Mikulással és mesélhettek neki kívánságaikról.

Tudósító/ Fotó: Kovács Tibor Cs.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 11:43, hétfő | Helyi

Kimagaslóan teljesítettek a soproni diákok Leonban

Egy arany, egy-egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza a soproni küldöttség a Nemzetközi Gyermek Játékokról, melyet idén a mexikói Leonban tartottak meg.

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.