Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2024. Szeptember 17. 07:42, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Meteorológia: egyelőre nem várható újabb csapadék

Meteorológia: egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.

Azt írták, kedd hajnalra a legtöbb helyen eláll az eső, és keddtől kezdődően a Kárpát-medence az északi anticiklon déli peremére kerül, így a folytatásban alapvetően száraz légtömeg érkezik az ország fölé.

"Emiatt sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban" - tették hozzá.

Megjegyezték, Magyarországon kedden főként északkeleten, szerdán pedig inkább az ország délnyugati felén alakulhatnak ki nem nagy számban záporok, de csütörtöktől kezdve csapadékmentes idő várható több napon keresztül.

Címkék: eső, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 07:56, csütörtök | Belföld

Október 23. - Sulyok Tamás: egy szuverén és független Magyarország ünnepel

Ma egy szuverén és független Magyarország, egy büszke és szabad nép ünnepel - hangsúlyozta Sulyok Tamás köztársasági elnök szerdán, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából rendezett díszünnepségen a Müpá

2024. Október 23. 13:10, szerda | Belföld

Orbán Viktor: brüsszeli bábkormányt akarnak Magyarország nyakába ültetni

A független magyar politika Brüsszel számára elfogadhatatlan, ezért Brüsszel meg akar szabadulni Magyarország nemzeti kormányától, és bábkormányt akarnak az ország nyakába ültetni