Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2023. Február 15. 09:14, szerda | PR
Forrás: (x)

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Milyen eseményeken illik öltönyt viselni?

Az üzleti öltözéknek minden ruhatárban jelen kell lennie. Míg a nőknek bőven van lehetőségük megmutatkozni a megfelelő alkalmi outfit kiválasztásában, a férfiak általában a klasszikusokra koncentrálnak.

Szerencsére az ikonikus férfi öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalomhoz megfelelő stílust alkothass, és szinte bárhol viselhesd, ahol éppen szeretnéd.

A férfi üzleti öltözék legfontosabb eleme

Az öltöny első blikkre egy különleges ruhadarab. Professzionálisnak kell lennie, és meg kell mutatnia a viselője komolyságát. Minden férfi üzleti öltözék elengedhetetlen eleme. Egyre gyakrabban rekonstruálják azonban a tipikus öltönyhasználatot egy kicsit lazább változatban is, szembeállítva a jellegzetes sportruházati cikkekkel. Minden férfi ruhatárában legyen néhány klasszikus öltönyszabás.

Azt tudnunk kell, hogy az öltöny rendkívül sokoldalú és viszonylag könnyen formázható. Üzleti megbeszélés, hivatalos események, állásinterjú, esküvő, első randevú, érettségi vizsga, mesterdolgozat védése, színház, temetés, elit éttermek – bármilyen formális eseményre és alkalomra hordható. A stílus végső karakterét azonban nem annyira maga az öltöny, mint inkább a kiegészítők határozzák meg. Stílusuk, színük vagy mintájuk lehetővé teszi, hogy az öltözéket a különböző helyzetekhez igazítsd. Milyen ingek és nyakkendők lesznek tökéletesek? És hogy válogasd bele a lábbeliket az alkalmi készletedbe? Inspirálódj a Saxoo London üzleteiben!

Viselheted bárhol, ahol csak akarod!

Szeretnéd, hogy a légiutas-kísérők jól bánjanak veled? Viselj öltönyt, és figyeld meg, hogyan kezd egyszerűen körülötted forogni a világ. Szabadulj meg attól a tévhittől, hogy az öltöny kényelmetlen. Könnyedén viselheted, akár hosszú repülőutakon is, ha a megfelelőt választod. Szerencsére manapság a férfi öltönyök választékában a lehetőségek rendkívül széleskörűek. Válassz egy könnyű, vékony szabású öltönyt, amelytől egyaránt megkapod a prominens megjelenést és a kényelmes viseletet, majd egyszerűen élvezd az öltönnyel járó kedvező hatásokat! Bíztatunk, hogy tégy egy próbát!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.

2023. Szeptember 04. 20:47, hétfő | PR

Táplálkozási tanácsadó: a vitaminital nem csak a kánikulában jó megoldás

Magyarország szívében fekvő Akasztón ,Európában is egyedülálló technológiával felszerelt gyárban állítják elő a Power Fruit, Pro+, Pro+Vegi vitaminitalokat és az Absolute Live termékcsalád egyedi fejlesztésű sportitalait.