Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 19. 12:49, csütörtök | PR

Mitől olyan menő a női hátizsák?

Mitől olyan menő a női hátizsák?

Egy univerzális, minden helyzethez illő női táska, ami évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend. De vajon mi a titka, ami miatt mindenki hordja? Ismerjük meg közelebbről a női hátizsákot!

Mindenhez passzol

A hátizsák alapvetően nagyon praktikus, hiszen a terhek a vállon vannak, ezáltal pedig egyik oldalt sem terheljük feleslegesen. Arról nem is beszélve, hogy számtalan méretben, színben és formában találhatjuk meg, így nem véletlen, hogy igazi slágertermék.

Amennyiben van egy fekete színű hátizsákod, az szinte mindenhez passzol, így nem kell keresgélned, ha csak felkapnál egy táskát az aktuális szettedhez. Egy színessel ezt már nemigen lehet megtenni, de persze ha valakinek minden ruhájához van egy hozzáillő táskája, akkor a lehetőségek tárháza végtelen.

Lássuk is, hogy milyen típusok közül válogathatsz

A bőrből készült darabok egy bizonyos fokú eleganciát garantálnak, így akár egy üzleti tárgyalásra is tökéletes választás lehet. Persze a méretét tekintve fontos, hogy beleférjen minden fontos irat és esetleg egy laptop.

Apropó laptop. Ma már simán el lehet képzelni egy olyan hátizsákot, ami rendelkezik laptoptartó rekesszel, így biztonságosan szállíthatjuk a gépet a hátunkon. Mivel pedig nem olyan jellemző a formája, ennek köszönhetően nem igazán harapnak rá a tolvajok.

A bőr hátizsák tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen elegendő minden nap áttörölni egy nagyon enyhén nedves, majd egy száraz, puha ronggyal. Ha pedig folt kerül rá, nincs is jobb megoldás, mint egy pici szappanos víz, amit azonnal le kell törölni a művelet után. Na jó, talán a nedves törlőkendő még jobb választás.

Inkább a szövet variációra esküszöl? Semmi akadálya, hiszen rengeteg színben és formában találhatod meg az igazit. Mivel itt a tavasz, így a virágos darabok tökéletesen menők, biztosan feldobják a hangulatodat egy esős, morcos reggelen.

A szövet hátizsák tisztítása már macerásabb, hiszen nem lehet csak úgy bedobni a mosógépbe az igényesebb darabokat. Persze van olyan, amit elegendő csak megforgatni a mosógépben, mert olyan a kialakítása.

Ha már hátizsák, akkor nem mehetünk el szó nélkül az átalakítható darabok mellett sem. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy hordható válltáskaként és hátizsákként is egyszerre, ahogy a kényelem megkívánja. Igazi csemegéket találsz az Etáskánál kapható női hátitáskák között.

Úgy érzed, hogy megtaláltad az ideális női hátitáskát? Ne habozz, rendeld meg mielőbb, nehogy más elvigye előled! Ha pedig nem, akkor biztosan meg fogod lelni előbb-utóbb, csak keresd kitartóan! Ha hasznosnak találtad a cikkünket, oszd meg másokkal is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.