Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Augusztus 07. 06:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti

Mobilapp: olimpiára hangolva

Mobilapp: olimpiára hangolva

Az olimpia kezdetére ismét exkluzív digitális szolgáltatásokkal bővült az M4 Sport mobilapp, amit érdemes frissíteni, vagy ha még nincs ott a mobilkészülékén, akkor letölteni.

A fejlesztéssel párhuzamosan az M4 Sport televíziócsatorna portálja, az http://m4sport.hu is új tartalmakkal bővült.

Harmadik frissítését kapta meg az M4 Sport mobilalkalmazása pénteken, közvetlenül a riói olimpia nyitánya előtt. Az új szolgáltatások olyan exkluzív másodképernyős tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, mint amelyeket a kommentátorok is használnak az élő közvetítések során.

Ha el akar mélyedni az Olimpia legrészletesebb statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilapplikációja a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat, így az alkalmazást böngészve mi is Knézy Jenőnek érezhetjük magunkat.

Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható "push" értesítéseket tartalmaz: csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény.

Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában.

Így ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.

Az applikációfejlesztéssel párhuzamosan fölfrissült az http://m4sport.hu portál is: aki igazán naprakész szeretne lenni a riói történésekkel, annak a közmédia az M4 Sport hivatalos oldalát ajánlja, melyen külön aloldalt nyitottunk csak a riói eseményeknek, ahol a legteljesebb képet nyújtjuk látogatóink számára.

Ez az aloldal a http://m4sport.hu/rio2016 aloldalon érhető el.

Címkék: mobilapp, olimpia, rio, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.