Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2012. Április 17. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Munkatársat keres VV Attila

Munkatársat keres VV Attila

Felélesztené motoros honlapját a valóságshow-győztes, ám egyedül nem boldogul.

Nyereményének a felélése helyett inkább munkával akarja megkeresni a kenyerét Knap Attila. Elképzelhető, hogy visszatér a régi szenvedélyeihez, a fotózáshoz és a motoros újságjának a szerkesztéséhez, hogy megéljen. A fényképezés fortélyait iskola nélkül, saját erejéből tanulta meg. Idővel pedig annyira befutott, hogy külföldi autós-motoros lapoknak fotózott járműveket, valamint a saját, 110 négyzetméteres műtermében modellügynökségeknek készített portfoliókat.

A fotózás mellett a motoros honlapját is szerkesztette, amely időközben "behalt". "Amíg bent voltam a villában, elmaradt a server befizetése, így letiltották, de most erősen gondolkodom rajta, hogy folytatom az internetes munkát" - árulta el a Star magazinnak. Abban azonban már most biztos, hogy a mindennapi friss tartalom szolgáltatásával egyedül képtelen lesz megbirkózni, ezért munkatársra vágyik. A VV-győztes most azt tervezi, hogy hirdetésben keres valakit, aki besegít a honlap üzemeltetésébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 13:47, kedd | Bulvár

Féláron vehet gyerekjátékokat a NAV-tól

Rendszeres dilemma, hogy karácsonyra, mikulásra milyen ajándéknak örülnének a családtagok és mikor van idő megvásárolni azt.

2024. Október 22. 10:33, kedd | Bulvár

Lionel Richie jövő nyáron Budapesten lép fel

Lionel Richie csaknem húsz év után visszatér Budapestre. A világhírű amerikai énekes-dalszerző 2025. július 17-én az MVM Dome-ban lép fel Say Hello to the Hits című európai turnéja keretében.

2024. Október 21. 08:21, hétfő | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében vasárnap, a férfi a fején és végtagjain sérült meg – írta a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) közlése alapján a News.ro.

2024. Október 20. 08:50, vasárnap | Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál