Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Szeptember 29. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Nem engedte be a sorba, ezért fejbe rúgta a lányt

Nem engedte be a sorba, ezért fejbe rúgta a lányt

Őrizetbe vették az fővárosi rendőrök azt a férfit, aki egyszer fejbe rúgta annak az autónak az utasát, amelyik nem engedte be a sorba az Erzsébet körúton.

Szeptember 26-án kora este Budapesten a VII. kerületi Erzsébet körúton két fiatal lány egy Hondával araszolt a forgalomban, amikor egy Mitsubishi hirtelen eléjük vágott és keresztbe megállt előttük. Az autót vezető férfi átkiabált a két nőhöz és megfenyegette őket. A sofőr azt akarta elérni, hogy beengedjék a sorba. Miután ez nem történt meg a Mitsubishi sofőrje méterekkel odébb a dugóban a Honda mellé állt, kiszállt, feltépte a másik kocsi ajtaját és egyszer fejbe rúgta az anyósülésen utazó egyetemista lányt, majd elhajtott. A fiatal nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, azonosították a Mitsubishi sofőrjét, és keresték. A férfi végül szeptember 27-én 11 órakor feladta magát a VII. kerületi Rendőrkapitányságon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 45 éves budapesti R. Zsolt ellen. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére