Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Január 11. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Összkerékhajtás a legerősebb Mercedes E osztályban

Összkerékhajtás a legerősebb Mercedes E osztályban

A Detroiti Autószalonon mutatkozik be a frissített Mercedes–Benz E63 AMG.

A ráncfelvarráson átesett E osztályból már csak a legerősebb változat nem mutatkozott be hivatalosan. Az E63 AMG premierjét a Detroiti Autószalonon tartja a gyártó, az első ízelítő fotót is megmutatta róla.

Az ismert recept szerint sportosabb karosszériát kapott az autó, valószínűleg utasterét is átalakították kissé. Hivatalos adatokat még nem tettek közzé az autóról, de úgy tudni, hogy 5,5 literes, dupla turbós V8-ast kap 550 lóerős teljesítménnyel és 720 newtonméteres nyomatékkal.

Ez csak tipp, biztos viszont, hogy az autó 4Matic összkerékhajtással is rendelhető lesz. Az erről szóló híreket megerősítette a gyártó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára