Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 03. 11:11, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Példátlan tévedés! Visszakérték a szépségkirálynő koronáját

Példátlan tévedés! Visszakérték a szépségkirálynő koronáját

Tévesen számolták össze a szavazatokat...

A kanadai Miss Universe verseny 11 éves történetében még ilyen sohasem fordult elő. Denise Garridonak a verseny után 24 órával vissza kellett adnia a koronáját.

A szervezők nem sokkal a verseny befejezése után arról értesítették a friss Miss Universe canadai győztesét, hogy tévedés történt, mert a versenyt nem ő nyerte. A 2013. éves canadai verseny győztese az eredményhirdetéskor második helyezettnek kihirdetett Riza Santos.

A rendkívül kényelmetlen helyzetet az okozta, hogy nem helyesen számolták össze a szavazatokat. Így a szavazatok újra számolása után az eredetileg győztesként kihirdetett Denise még csak az első három lány között sem szerepel,csupán csak negyedik lett.

Egy alkalmazottat tettek felelősé a történteké,aki rosszul vitte be az adatokat a számítógépbe. A szervezők rettenetesen sajnálják az esetet,és a hibájukat elismerve arra is felhívták a figyelmet, hogy a verseny 11 éves történetében ekkora baklövésre még nem volt példa.

A 26 éves Denise Garrido így csupán csak egy napig örülhetett a győzelmének.

Az ugyancsak 26 éves Riza Santos fejére az újrakoronázáskor kerül a korona, ami most szombaton lesz. Valamint természetesen Denise Garridon helyet ő képviseli majd Kanadát a Miss Universe világszépe választás döntőjében decemberben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.