Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Október 26. 15:48, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Pikó, speed, amfetamin por és cannabis származék

Pikó, speed, amfetamin por és cannabis származék

Többféle kábítószert foglalt le, és több személyt is előállított, a rendőrség egy rajtaütés során - értesített a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság.

A megyei felderítők 2012. október 20-án délután, Fertőrákoson vontak ellenőrzés alá egy Seat típusú személygépkocsit és annak két, 28 és 32 éves utasát. Az autó átvizsgálásakor a járműből több tucat kábítószer gyanús tabletta, amfetamin- és pikó por, valamint cannabis származék került elő.
A Sopron környéki gyanúsítottak harmadik társát még aznap este Csornán, lakása előtt állították meg és igazoltatták a rendőrök. A házkutatás során 100 gramm cannabist, közismert nevén „füvet” találtak a felderítők.
A három férfival szemben kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Soproni Rendőrkapitányság. Az autó, valamint a lakás átvizsgálásakor lefoglalt kábítószerek hatóanyag tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

Címkék: rendőrség, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.