Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2018. Április 24. 15:49, kedd | PR

Professzionális szolgáltatás Pécsen

Professzionális szolgáltatás Pécsen

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt professzionális, személyre szabott és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat. Tágas parkolók és kényelmes várótermek állnak a betegek rendelkezésére -

- de a szakmai csapat igényeit is figyelembe veszik.

Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba várja az érdeklődőket magánklinikán. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása a sebészeti osztállyal működik együtt, ahol a műtétek egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel történnek. Két jól felszerelt fogorvosi rendelő, modern panoráma röntgengép biztosítja a vizsgálatok vitathatatlan minőségét, valamint a korszerű kiszolgálást. Páratlan környezetet és hangulatot teremt a legmodernebb üveg-és betonszerkezet a betegek kezelése során, egyedülállóan.


Magyarországon, Pécsen, a legnagyobb tiszteletben és odafigyeléssel áll rendelkezésre a TravelForDent magánklinika a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, az élvonalban járnak. Magasan képzett fogtechnikusok a laborban dolgozó kollegák, így a lehető legminőségibb munkát végzik, az egyedi igények figyelembe vételével. Az ügyfelek mindenkori rendelkezésére áll a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve, ugyanakkor a munkatársak egyedülálló szakértelmének kihasználásával.


A szolgáltatások között megtalálhatók a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, implantált koronák, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és valamint hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások is egyaránt. A legjobb áron garantálják az érdeklődők számára a legmagasabb minőséget. Minden szükséges folyamat megvalósul a fogtechnikai laboratóriumban, természetesen a legmodernebb technológiák felhasználásával. A munkafolyamat során a teljes minőség-ellenőrzés is biztosított, természetesen a versenyképes árak mellett. A már meglévő árú szolgáltatásunk között tudnak választani, vagy előre megtervezett ajánlataik közül.


Lehetősége van egyedi, testreszabott megoldásokat igénybe venni, amely kényelmes, személyre szabott. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velük a kapcsolatot, rendelkezésére állnak abban az esetben is, ha ajánlatot szeretne kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.