Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2013. November 12. 14:43, kedd | Bulvár
Forrás: MNO

Rájár a rúd a tinibálványra

Rájár a rúd a tinibálványra

Nem alakul túl fényesen Justin Bieber dél-amerikai turnéja: a tinibálvány múlt héten feldúltan távozott a színpadról egy Sao Pauló-i koncerten, miután vizespalackkal kiütötték kezéből a mikrofont, most vasárnap pedig ételmérgezés miatt volt kénytelen megszakítani Buenos Aires-i fellépését.

„Nem érzem túl jól magam, azt hiszem, elfogyott az erőm” – mondta Justin Bieber a River Plate stadionjában összegyűlt közönségnek. Az énekes bocsánatot kért, majd csókot dobott rajongóinak és lehajtott fejjel elhagyta a színpadot. Bieber egy fényképet is közzétett magáról a Twitter mikroblog portálon: a fotón az látszik, amint épp intravénásan kap folyadékot.

A popcsillag menedzsere, Scooter Braun hétfői közleményében elmondta, Bieber ételmérgezése olyan súlyos volt, hogy a vasárnap esti fellépés előtt az énekes nyolc órán át kapott infúziós terápiát és az orvosok a koncert lemondását szorgalmazták, ám a fiatal sztár nem akarta elkeseríteni rajongóit.

Kárpótolja a rajongókat a tinibálvány?

Az énekes végül helyi idő szerint este tíz után érzett elég erőt magában ahhoz, hogy színpadra álljon és „majdnem egy órán át” talpon tudott maradni. Bieber stábja egyelőre nem közölt információkat arról, hogy az énekes kárpótolja-e a fejenként akár 320 dollárt (71 ezer forint) is kifizető rajongóit a félbeszakadt koncertért.

A 19 éves sztár múlt héten Brazíliában is levonult a színpadról, miután valaki vizespalackot hajított felé és kiütötte kezéből a mikrofont. Ezenkívül a brazil hatóságok egy középület graffitivel való megrongálásának vádja miatt próbálták kikérdezni a popcsillagot, sikertelenül. Argentínában lármázó lányok miatt kellett elhagynia a szállodáját az énekesnek, aki péntek este Cordobában adott koncertet, majd még mindig maradt elég ereje ahhoz, hogy szombat kora reggel betérjen egy Buenos Aires-i éjszakai klubba, ahonnan aztán testőrei menekítették ki. Bieber következő koncertje a tervek szerint kedd este lesz Santiagóban.

Címkék: Justin Bieber, színes

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 09. 09:34, péntek | Bulvár

Áradás miatt egy szigeten rekedtek kirándulók a Rábán, tűzoltók segítettek rajtuk

A Rába vízszintjének emelkedése miatt bajba jutott embereket menekítettek ki egy szigetről a tűzoltók a Vas vármegyei Rábagyarmatnál.

2023. Június 07. 10:14, szerda | Bulvár

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.