Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2022. December 12. 09:14, hétfő | Belföld
Forrás: Rendőrség

Rendőrök ásták ki a hófúvásban elakadt autót a Bakonyban

Rendőrök ásták ki a hófúvásban elakadt autót a Bakonyban

Két kisgyermek is utazott a gékocsiban.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2022. december 11-én 13 óra után néhány perccel, hogy személyautójával a 82-es főútról lehajtott egy mellékútra az Olaszfalunál lévő leágazó után, majd ott elakadt a nagy hóban és nem tud kijutni onnan.

A férfival két kisgyermek is utazott a gépkocsiban. A kiérkező egyenruhások lapáttal kiásták a megsüllyedt jármű kerekeit, amelyet végül egy civil autó segítségével kihúztak a hóból. Szerencsére senkinek nem esett bántódása, az érintett járműben elegendő üzemanyag volt, így az édesapa fűteni tudta az autót a gyerekeknek a mentés idejére is.​

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 31. 06:00, szerda | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a magyar katonák bizonyították rátermettségüket

magyar katonák bizonyították rátermettségüket, azt, hogy bízhatunk bennük, rendületlenül helytállnak, bármilyen feladat elé is kerülnek külföldön vagy itthon - mondta a honvédelmi miniszter kedden Budapesten.

2023. Május 31. 06:00, szerda | Belföld

Virrasztással tiltakoztak a diákok a Sándor-palotánál

A pedagógusosok közalkalmazotti jogviszonyának megszüntetése miatt virrasztást kezdett a Sándor-palota, vagyis a köztársasági elnök hivatala előtt az Egységes Diákfront kezdeményezésére diákok egy csoportja kedden este.

2023. Május 30. 13:38, kedd | Belföld

Katasztrófavédelem: 85 ezer hektárom irtják a héten a szúnyogokat

A héten 85 ezer hektárnyi területen irtják a szúnyogokat a szakemberek - tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-t.

2023. Május 30. 13:30, kedd | Belföld

A NATO elítéli a KFOR-csapatok elleni támadásokat Észak-Koszovóban

A NATO vasárnap este kiadott sajtóközleményében elítélte a parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR katonái ellen elkövetett provokálatlan támadásokat Észak-Koszovóban, amely során több katona megsebesült.