Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2012. Április 20. 14:25, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Robbie Williams megvenné a Jackson-birtokot

Robbie Williams megvenné a Jackson-birtokot

Robbie Williams saját honlapján jelentette be, hogy apa lesz. A bővülő famíliához természetesen nagyobb lakhely is dukál.

Így a Take That egykori sztárja az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy Los Angeles-i ingatlanokat nézegetett. A legesélyesebb az a ház, ahol Michael Jackson halt meg.

- Mindössze 7,5 millió dollárt kérnek érte, így Robbie Williams az elsők között volt, aki érdeklődött, majd meg is tekintette a birtokot. Az énekesnek már van egy másik villája Los Angelesben, de úgy látszik, szívesen költözne, és az sem zavarná, ha egy nála is nagyobb sztár szellemével kellene együtt laknia.

A hirdetésben külön kikötötték az eladók, hogy csak annak mutatják meg az ingatlant, aki valóban rendelkezik a vételárral, ezzel elriasztva a turistákat és a Jackson-rajongókat. Robbie Williamsnek természetesen nem kell azt bizonygatnia, hogy ha akarja, képes kifizetni a birtokért kért összeget - mesélte az egyik ingatlanos.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.