Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. Április 20. 14:25, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Robbie Williams megvenné a Jackson-birtokot

Robbie Williams megvenné a Jackson-birtokot

Robbie Williams saját honlapján jelentette be, hogy apa lesz. A bővülő famíliához természetesen nagyobb lakhely is dukál.

Így a Take That egykori sztárja az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy Los Angeles-i ingatlanokat nézegetett. A legesélyesebb az a ház, ahol Michael Jackson halt meg.

- Mindössze 7,5 millió dollárt kérnek érte, így Robbie Williams az elsők között volt, aki érdeklődött, majd meg is tekintette a birtokot. Az énekesnek már van egy másik villája Los Angelesben, de úgy látszik, szívesen költözne, és az sem zavarná, ha egy nála is nagyobb sztár szellemével kellene együtt laknia.

A hirdetésben külön kikötötték az eladók, hogy csak annak mutatják meg az ingatlant, aki valóban rendelkezik a vételárral, ezzel elriasztva a turistákat és a Jackson-rajongókat. Robbie Williamsnek természetesen nem kell azt bizonygatnia, hogy ha akarja, képes kifizetni a birtokért kért összeget - mesélte az egyik ingatlanos.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.