Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2012. Május 02. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Saját lánya húzta le a Barátok közt egykori sztárját

Saját lánya húzta le a Barátok közt egykori sztárját

Deutsch Anita mielőtt a Barátok köztben szerepelt, több csatornán is vezetett műsort. Ezúttal a Viasat3 csatornán kapott lehetőséget arra, hogy az Anya csak egy van című produkció háziasszonya legyen.

- A műsor vendégeivel, Gyarmati Andreával, Szandival és a többiekkel megosztjuk a tapasztalatainkat. Nem állítom, hogy otthon mindennap főzök, de hétvégente biztosan. Amint a kisebbik lányom, Hanni meglát a tévében, rögtön felkiált: "Anya, anya!" A nagyobbik, a már iskolás Emma kritikus szemmel néz. Megállapította például, hogy szerinte az apukája jobb színész, mint a mama. Én meg persze szeretnék tetszeni a gyerekeimnek - mondja Deutsch Anita, aki szerint lányaiban felismerhetőek az apai és az anyai gének egyaránt.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).