Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Május 18. 15:03, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Sok lesz a napsütés a hétvégén is

Sok lesz a napsütés a hétvégén is

A következő napokban is sok lesz a napsütés, de a hétvége második felében ismét többfelé várható zápor, zivatar. Kezdetben akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek, vasárnapra némileg mérséklődik a meleg

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A Dunántúlon megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban 8-14 fok valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb lehet a hajnal. Napközben 24-29 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is többórás napsütés várható, viszont délután, este már többfelé alakul ki zápor, zivatar. A Dunántúlon egyre nagyobb területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél, zivatarok környezetében máshol is lehetnek viharos széllökések. A minimumhőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. A nappali maximumok 20 és 27 fok között alakulnak.

Vasárnap is több órára kisüt a nap, de több helyen várható zápor, néhol zivatar, s erős, helyenként viharos lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 24 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.