Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. November 12. 18:29, vasárnap | Helyi

Soproni Eskűvő Kiállítás

Soproni Eskűvő Kiállítás

Tizenegyedik alkalommal rendeztek ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁST Sopronban, aminek immár másodszor adott helyszint a színvonalas Hotel Sopron.

A szolgáltatói iparág legjobbjai, mintegy negyven kiállító, sok meglepetéssel várta az esküvő előtt álló ifjú párokat.

Menyasszonyi, vőlegényi ruhák, sütemények, fotoboxok, vőfély, különféle ékszer bemutatóval várták az oda látogatókat.

A délutáni zárás előtt esküvői tánc, hastánc bemutató, valamint komolyzenei ízelítőt kaptak a megjelentek, továbbá egy limuzint is megcsodálhattak a hotel parkolójában.

"Bízunk benne, hogy a párok már most szívesen tervezgetik életük egyik legszebb napját, melyhez remek ötleteket és hasznos tanácsokat gyüjthetnek a kiállításon."-mondta el Dávid Viktória főszervező.

Tudósító/Fotó: Kovács Tibor Cs.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.