Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Szeptember 14. 00:00, péntek | Helyi sport
Forrás: Kisalföld

Soproni VSE: három pontért Paksra

Soproni VSE: három pontért Paksra

Szeptember 16-án, vasárnap Pakson lép pályára a bajnokság 5. fordulójában a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata. A Paks II elleni találkozó 16:00 órakor kezdődik.

A soproniak felkészülését a héten több sérülés is nehezítette, de Soós Imre fiai mindezek ellenére győzelmi reményekkel lépnek pályára az atomvárosban.

„Az elmúlt hétvégén a Haladás II-től kaptunk egy kis ízelítőt, hogy a második csapatok, milyen felfogásban, hozzáállásban játszanak. Rendkívül megnehezíti az ellenük való játékot, hogy tét nélkül futballoznak. (Az NB I-es klubok második csapata a következő idényben már nem szerepelnek a másodosztályban.) – fogalmazott Soós Imre.
A szakvezető elmondta, hogy hajtós, küzdelmes meccsre számít. „Keretünket rutinos, sokat látott labdarúgók alkotják, akik bízom benne, hogy meg tudnak felelni a velük szemben támasztott követelményeknek" – hangsúlyozta a soproni edző.

A Paks II ellenében egy fiatal csapat lesz az ellenfelünk. Edzőjüket (Lengyel Ferenc) ismerve szervezett együttesre számítok, akik jól is játszanak. Mindezek ellenére csalódott lennék, ha nem szereznénk meg a három pontot – utalt az ellenfélre és a célokra Soós Imre.
Soproni oldalon voltak problémák a héten: Gyánó sérülése nem sokat javult, az ő játéka kérdéses. Farkasnak eltörött az orrcsontja a Hali ellen, ő speciális rögzítéssel játszhat. Gaál és Fazakas is kisebb sérüléssel küzdött, mindketten hagytak ki edzések, azonban vasárnap várhatóan a szakvezetés rendelkezésre állnak.

Várható kezdőcsapat:Sásdi; Bognár, Seper, Baranyai, Fazakas; Csikós, Horváth A., Varga G.; Deme, Farkas, Szabó L.

Címkék: labdarúgás, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.