Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2023. Április 21. 17:52, péntek | Helyi

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

A közösségi e-roller debütálásának első napján súlyos balesetett szenvedett egy 13 éves fiatal.

Az esetnek szemtanúi és ezután részesei is voltak akik elmondták:
Péntek délután a Virágvölgyi úton a város irányába közlekedett a bérelt e-rollerrel 3 fiatal. A körforgalomhoz közeledve a lejtős részen az egyikük elesett.

Azonnal elindultak feléjük mert látták és gondolták nagy a baj. Odaérkezésüket követően azonnal hívták a 112-őt . Vélhetően az elszenvedett sokktól a rolleres társaság többi tagja magára hagyta a sérültet. A mentők kiérkezéséig a fiatal szemtanúk a diszpécser utasításait követték , ezután a sérültet nyílt töréssel kórházba szállították.

Címkék: baleset, E-roller

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 14:52, szombat | Helyi

Parlamentbe látogatott az IPA soproni szervezete

Sopronból érkeztek látogatók az Országházba Mészáros Mária az IPA GYMS elnöke és kollégái látogattak pénteken a Parlamentbe, ahol közösen körbejárták és megnézték az épületet.

2023. Szeptember 23. 12:59, szombat | Helyi

Tökfesztivál \"tök nélkül\"

🥾 KIRÁNDULÁS🥾 IGAZI MESEVILÁG, AZ ŐRSÉG? Vagy mégsem ? Sajnálatos, hogy az ország egyik leghíresebb fesztiválján nincs a névadó TERMÉK a - TÖK! Barátokkal érkezve szomorún tapsztaltuk, hogy nincs TöK

2023. Szeptember 13. 10:31, szerda | Helyi

Kuszkusz - Támogatja a fogyást, tele van fehérjével

Hogyan segíti a kuszkusz a fogyást? Gazdag rostjai képesek a vércukorszintet optimalizálni, segítik a teltségérzet elérését.Mivel a rost gyorsan mozgatja a táplálékot a bélrendszerben, segíthet megelőzni a székrekedést.

2023. Szeptember 07. 10:45, csütörtök | Helyi

Toborzást tart a Soproni Tűzoltóság

Ha hívtok, megyünk, ha hívunk, gyere! – ezzel a mottóval szervez toborzást a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A tűzoltóság mindazok jelentkezését várja, akik elhivatottságot éreznek a szakma iránt