Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2023. Április 21. 17:52, péntek | Helyi

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

Súlyos elektromos roller baleset Sopronban

A közösségi e-roller debütálásának első napján súlyos balesetett szenvedett egy 13 éves fiatal.

Az esetnek szemtanúi és ezután részesei is voltak akik elmondták:
Péntek délután a Virágvölgyi úton a város irányába közlekedett a bérelt e-rollerrel 3 fiatal. A körforgalomhoz közeledve a lejtős részen az egyikük elesett.

Azonnal elindultak feléjük mert látták és gondolták nagy a baj. Odaérkezésüket követően azonnal hívták a 112-őt . Vélhetően az elszenvedett sokktól a rolleres társaság többi tagja magára hagyta a sérültet. A mentők kiérkezéséig a fiatal szemtanúk a diszpécser utasításait követték , ezután a sérültet nyílt töréssel kórházba szállították.

Címkék: baleset, E-roller

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.

2024. Június 15. 13:31, szombat | Helyi

Indul a Tündérfesztivál, indul a Soproni Ünnepi Hetek

Június 15-16-án a legkisebbekké, a tündéreké a főszerep a Tündérfesztiválon. Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a 17. alkalommal megrendezett fesztiválra, melynek fő témája idén a Föld.

2024. Június 06. 13:50, csütörtök | Helyi

Maradjon lendületben Sopron!

Megépült az M85, megújult a Lőver uszoda, a Lenck-villa, a piac, számos bölcsőde, óvoda és iskola. És még megannyi fejlesztés valósult meg Sopronban, és remélhetőleg ez a munka tovább folytatódik a jövőben is.

2024. Május 30. 13:46, csütörtök | Helyi

Közösen sikerült Sopront még zöldebbé tenni

A folyamatos fejlesztések nem csak felújított utakat és épületeket jelent, városunk zöldterületei is állandóan szépülnek és bővülnek. Az utóbbi időben átadásra került megannyi park és tér, illetve séta- és kerékpárút.