Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2012. Szeptember 22. 12:52, szombat | Helyi sport

SVSE-GYSEV - Gyánó: ˝Türelmet kérünk˝

SVSE-GYSEV - Gyánó: ˝Türelmet kérünk˝

\\\"Sajnos két mérkőzést elveszítettünk, de úgy gondolom, ezzel együtt még nem ég a ház Sopronban.\\\"

A Kisalföldben szerdán jelent meg írás az NB II Nyugati csoportjában rosszul rajtoló SVSE-GYSEV csapatával kapcsolatban. Csiszár Ákos szakosztályelnök azt mondta, a csapat játékából hiányzott a szív és a lélek, míg a vezetőedző Soós Imre a védelem gyenge teljesítményének tulajdonította a vártnál gyengébb szereplést. Kíváncsiak voltunk a játékosok véleményére is, Gyánó Szabolcsot, az együttes csapatkapitányát kérdeztük meg.

„Nagyszerűen kezdtük a bajnokságot, bár akkor is látszott és a tabella jelenlegi állása is azt mutatja, hogy a Baja nem üti meg az osztály szintjét – kezdte a futballista. – Sajnos két mérkőzést elveszítettünk, de úgy gondolom, ezzel együtt még nem ég a ház Sopronban. Tény, változtatnunk kell, sokkal jobban oda kell tenni magunkat a mérkőzéseken, mert minden pont számíthat, de úgy érezzük, a célunk nincs veszélyben. A terv egyértelműen az NB II-es tagság megtartása. Az átszervezések miatt az első öt együttes biztosan másodosztályú marad, a hatodik-nyolcadik csapatok osztályozón biztosíthatják be a bentmaradást.

Szeretnénk az első öt hely valamelyikén zárni, de ha hátrébb is végzünk, biztosan kiharcoljuk a bentmaradást. Három felkészült szakember irányításával ezért dolgozunk sokat, de kell még egy kis idő, amíg összeérik ez a csapat. Kis türelmet kérünk mindenkitől."

-tudósított a Kisalföld.

Címkék: labdarúgás, Sopron, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 17:16, csütörtök | Helyi sport

Vízen és szárazon együtt a Soproni vizilabdacsapat

Megkezdődik az országos bajnokság a SMAFC 1860 Soproni Egyetem férfi csapata számára Együtt a csapat, motiváltak a fiúk - mondja elöljáróban Matyuga-Kovács Rita, a Soproni Vízilabda Sport Egyesület elnöke.

2023. November 29. 06:00, szerda | Életmód

Magyarországon nem tervezik legalizálni az eutanáziát

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta egy az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt folyó per kapcsán az Igazságügyi Minisztérium (IM) kedden közleményben az MTI-vel.

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

90 százalék fölé emelkedhet az egyszer használatos ital palackok visszagyűjtési aránya

Az új visszaváltási rendszerrel a mostani 40 százalék körüli szintről 90 százalék fölé nőhet az egyszer használatos italos palackok visszagyűjtési aránya

2023. November 29. 06:00, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: életben lévő magyar túszról kaptunk információt az izraeli hatóságoktól

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, amely szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van és jelenleg is a Hamász terrorszervezet foglya - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.