Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2012. Szeptember 22. 12:52, szombat | Helyi sport

SVSE-GYSEV - Gyánó: ˝Türelmet kérünk˝

SVSE-GYSEV - Gyánó: ˝Türelmet kérünk˝

\\\"Sajnos két mérkőzést elveszítettünk, de úgy gondolom, ezzel együtt még nem ég a ház Sopronban.\\\"

A Kisalföldben szerdán jelent meg írás az NB II Nyugati csoportjában rosszul rajtoló SVSE-GYSEV csapatával kapcsolatban. Csiszár Ákos szakosztályelnök azt mondta, a csapat játékából hiányzott a szív és a lélek, míg a vezetőedző Soós Imre a védelem gyenge teljesítményének tulajdonította a vártnál gyengébb szereplést. Kíváncsiak voltunk a játékosok véleményére is, Gyánó Szabolcsot, az együttes csapatkapitányát kérdeztük meg.

„Nagyszerűen kezdtük a bajnokságot, bár akkor is látszott és a tabella jelenlegi állása is azt mutatja, hogy a Baja nem üti meg az osztály szintjét – kezdte a futballista. – Sajnos két mérkőzést elveszítettünk, de úgy gondolom, ezzel együtt még nem ég a ház Sopronban. Tény, változtatnunk kell, sokkal jobban oda kell tenni magunkat a mérkőzéseken, mert minden pont számíthat, de úgy érezzük, a célunk nincs veszélyben. A terv egyértelműen az NB II-es tagság megtartása. Az átszervezések miatt az első öt együttes biztosan másodosztályú marad, a hatodik-nyolcadik csapatok osztályozón biztosíthatják be a bentmaradást.

Szeretnénk az első öt hely valamelyikén zárni, de ha hátrébb is végzünk, biztosan kiharcoljuk a bentmaradást. Három felkészült szakember irányításával ezért dolgozunk sokat, de kell még egy kis idő, amíg összeérik ez a csapat. Kis türelmet kérünk mindenkitől."

-tudósított a Kisalföld.

Címkék: labdarúgás, Sopron, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 17:06, szerda | Belföld

Munka közben rádőlt a fa egy emberre, életét vesztette

2022. Szeptember 28. 13:11, szerda | Belföld

Tovább erősödött Magyarország innovációs teljesítménye az Európai Bizottság jelentése szerint

Magyarország idén még közelebb került az EU-átlaghoz a kutatás-fejlesztés és innováció területén.

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 13:06, szerda | Belföld

MEKH: európai összehasonlításban továbbra is kedvező áron juthatnak energiához a magyar fogyasztók

A meghatározott éves átlagfogyasztással rendelkező magyar háztartások európai összehasonlításban továbbra is kedvező áron juthatnak földgázhoz és villamos energiához