Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2022. Július 14. 11:35, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Szeretnénk a dobogón végezni a Mitropa Kupában!

Szeretnénk a dobogón végezni a Mitropa Kupában!

Juhász Csabi számára egy új autóval, új navogátorral vág neki a 42° Rally Internazionale Casentino-nak a hétvégén.

Csabival beszélgetek.

Régóta Mitropázol, egészen az abszolút negyedik helyig meneteltél pár éve. Szóval szinte hazajársz Toscanaba. Most milyen autóval és ki is fog neked navigálni?

- Pásztor Tomi fog navigálni. Ő már diktálta az itinert nekem a Mitsuban, egy rally 3-as versenyen. Az autóval viszont ez lesz az első versenyem. Mentem már Skoda R5-el murván, de aszfalton még nem. Szeretem ezeket a pályákat, mentem már itt egy párszor, ezért is próbáljuk ki itt ezt az autót.

Pénteken a gépátvétel után Shakedown-ra van lehetőségetek a rajtceremónia előtt. Ott lesztek-e a Skoda Fabia EVO II-vel-e?

- Ott leszünk, mert nekünk minden teszt kilométer számít a verseny előtt. Teszteltünk a Kakucs Ringen, de az nem rally pálya. Azt viszont hamar észrevettem, hogy ezek az autók még mindig nyomaték szegények egy Mitsubishihez képest, teljesen más stílusban kell ezeket vezetni egy R5-öst.

Szombatra hét gyorsot mért rátok a rendező. A nyolc kilométerestől a 23 kilométeresig vár rátok a Toscana. Lesz-e új szakasz amióta utoljára indultál itt?

- Azt hiszem, hogy nem lesz új, de ha lesz az sem baj.

Jól sejtem, hogy a szombati utolsó gyors lesz a legnehezebb számotokra, és nem a távolságával?

- Éjszaki szakasz lesz és sötétben versenyezni mindig izgalmas és nagy kihívás. Az autók is már egy kicsit elfáradnak a végén, de koncentrálni fogunk és akkor nem lesz gond.

Bibbienaban kerül most is megrendezésre a célceremónia. Milyen céllal vágsz neki Tamással és a Skodával ennek a sosem egyszerű versenynek.

- Szeretnénk a dobogón végezni a Mitropa Kupában, minél előrébb.

Együttműködő partnereink: Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”, NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Hajóka SportFotó
– Hajósi Miklós –

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 07:55, szerda | Sport

Eb-selejtezők - A Nemzetek Ligája alapján kialakultak a kalapok

Kialakultak a kalapok a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének jövő vasárnapi sorsolására. Az már múlt pénteken a németek legyőzésével eldőlt, hogy Magyarország a legerősebb kalapban szerepel.

2022. Szeptember 27. 08:11, kedd | Sport

Vereséget szenvedett a válogatott, de óriási tapsot kapott a hazai közönségtől

A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája hatodik, zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.

2022. Szeptember 26. 06:00, hétfő | Sport

Magyar-olasz - Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában.

2022. Szeptember 24. 09:01, szombat | Sport

Rossi: azt éreztem, túl korai a gól

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.