Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2018. Január 25. 16:32, csütörtök | PR

Színek hatása az egészségre

Színek hatása az egészségre

Egyre több helyen találkozni azzal, hogy a színek pozitívan hatnak a lelki egyensúlyra, közérzetünkre. Így a helyesen megválasztott színek is hatással vannak ránk, mindennapjainkra.

A sókamrákban általában narancsszínnel találkozunk, amely nyugtató hatással bír. Gyógyítólag az asztmára, hörghurutra, reumára, klimaxos panaszokra van hatással. Depresszió esetén is alkalmazható és az életkedvet is visszahozza. Az emberek több évszázada ismerik a só pozitív hatásait, hogy a sóbarlangok klímája, a tengeri sós levegő számottevően jótékony hatással bír a légzőszervi, légúti megbetegedésekre. A sós levegő a bőr- és légúti megbetegedések kezelésére kiváló megoldást nyújt.
Mindannyian ismerjük az orrfújás, a tüsszögés, nyálkahártya duzzadás, fájó torok, allergiás rohamok tüneteinek. Az allergiás panaszok és azok újabb megjelenésének megakadályozásában van segítségre a sóbarlang, mindössze néhány alkalmas kezelés után. A különböző panaszok, mint például az asztma, szervi betegségek, alvási zavarok, allergiák jól reagálnak a sóbarlang kúrára. A sóbarlangban egy jelentősen antiallergén, pormentes, antibakteriális tulajdonságokkal bíró klímával találkozhatunk, ehhez a sóoldatot kell párologtatnunk.
Nemcsak a légúti megbetegedésben szenvedőkön lehet segíteni, számos más betegség gyógyításához jótékony: szénanátha, immunrendszeri legyengülés, alvászavar esetén is nyugodtan használjuk. Kifejezetten a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához is használhatjuk, a légúti betegségeket megelőzhetjük vele. Meglágyítja a nyálkát a tüdőben és felbontja, ezáltal könnyebben elindul a tisztulási folyamat. A sóterápiás helyiségek is megannyi előnnyel bírnak, többek között az ott megjelenő telített sóoldat a sós tengeri levegőt, a sóbarlang klímáját képes mesterségesen előállítani.
A sóterápiás helyiségek egytől egyig természetes anyagot tartalmaznak, és csak úgy, mint a föld mélyébe ásott sóbarlang, hasonló tulajdonságokkal bír és képes gyógyítani. A sókamrák segítik a hiperaktív gyerekek sóterápiás kezelését is, az anyagcsere zavarait is csökkenti, valamint általános egészség javító. A sókamra a megfázás, álmosság, fáradtság ellen kiváló. Nemcsak feltölti az ember energiamezőit, felvidít, melegít, erősíti és fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.