Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. November 29. 07:52, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Egy férfit keres a rendőrség a november 15-én a budapesti Thököly úti ékszerüzletben történt gyilkossággal összefüggésben – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn.

A rendőrség a honlapján közzétett három fotót, amelyet egy biztonsági kamera rögzített, és azon egy rövid hajú, 25 év körüli, fekete színű kapucnis dzsekit viselő férfi látható.

A BRFK sajtóügyeletese azt mondta, „a nyomozás során felmerült adatok alapján szükséges a képen látható férfi személyazonosságának megállapítása”, ezért kérik, hogy aki a fotók alapján felismeri a férfit, tegyen bejelentést a rendőrségen. Arról, hogy a fotón szereplő férfinak milyen szerepe lehet a bűncselekményben, a BRFK nem kívánt felvilágosítást adni.

Az ékszerüzletben november 15-én délután találták meg az ott dolgozó 66 éves férfi holttestét, miután az áldozat felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tud bejutni az üzletbe. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.