Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2011. Augusztus 29. 14:25, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Öt nap alatt javították ki a hibát

Öt nap alatt javították ki a hibát

Ismét működik a MÁV internetes jegyértékesítési rendszere, a vasúttársaság szakemberek bevonásával 5 nap alatt tudta kijavítani a rendszerhibát.

Az online jegypénztárak meghibásodása miatt 1100 utas nem tudta átvenni korábban megváltott jegyét; volt olyan is, akit Szlovákiában szállítottak le a vonatról emiatt.

Eközben mától vége a nyári menetrendnek és újra a megszokott rendszerben közlekednek a vonatok. Emiatt főleg a Balaton környékén ritkulnak a járatok. A változásokról bővebben a MÁV weboldalán tájékozódhatnak az utasok. (rá)

hírTV

Címkék: máv

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 10:27, szombat | Belföld

Orbán Viktor Szerbiába utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2023. Március 25. 10:25, szombat | Belföld

OMSZ: egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Április 1-jén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok és a házi gyermekorvosok ott is egyre nagyobb számban csatlakoznak.

2023. Március 25. 07:41, szombat | Belföld

Már lehet jelentkezni a nyári balatoni Erzsébet-táborokba

Már jelentkezhetnek az iskolák a nyári balatoni Erzsébet-táborokba - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a közösségi oldalán pénteken.

2023. Március 25. 07:40, szombat | Belföld

Orbán Viktor: megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól

Megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól - jelentette be a miniszterelnök közösségi oldalán pénteken.