Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2012. Január 10. 08:14, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tényleg Beyoncé szülte meg a lányát?

Tényleg Beyoncé szülte meg a lányát?

Eddig csak pletykáltak róla és találgatták, vajon mikor bújik ki Beyoncé kislánya, de január 7-én, szombaton világra jött a 2012-es év első sztárbabája.

Az amerikai énekesnő és rapper férje, Jay-Z még nem erősítették meg lányuk születését, de a Twitteren csak úgy ömlenek a gratulációk. Jó barátjuk, Rihanna elsőként köszöntötte üzenetével a csöppséget: "Üdvözöllek ezen a világon Carter hercegnő". Információk szerint a kislány császármetszéssel jött a világra, és az Ivy Blue Carter nevet kapta. Beyoncé rajongói már meg is fejtették a név jelentését - a kék (blue) az énekesnő férjének a kedvenc színe. Beyoncé kedvenc száma a 4, mely nemcsak születésnapját szimbolizálja, hanem szeptember 4-i házassági évfordulójukat is. Az Ivy a IV római számot jelképezi, tehát a 4-es számot.

A 30 éves popdíva szülésével kapcsolatban csak annyit lehet tudni, hogy a férje végig mellette volt, és a kicsi néhány héttel előbb érkezett, hiszen csak február elejére várták. A New York Daily News értesülései szerint, az énekesnő Ingrid Jackson álnéven jelentkezett be péntek éjszaka a kórházba. A szülészeten az egész negyedik emeletet lefoglalták 1.3 millió dollárért, hogy senki ne zavarja őket a nagy pillanatban. Állítólag ezért az összegért cserébe a kórház dolgozóinak ki kellett kapcsolniuk a mobiltelefonjaikat, és az összes térfigyelő kamerát leragasztották. Nem kis felfordulást okoztak ezzel az intézményben, hiszen az orvosok így nem tudták rendesen ellátni betegeiket.

Egyes elrugaszkodott elmélet szerint azonban a nagy titokolózás oka az, hogy valójában nem is Beyoncé hozta világra a kislányt, hanem a fogadott béranya. Az énekesnő terhessége körüli pletykákról sokat lehetett hallani az elmúlt hónapokban, többek között a sztár apjának barátnője beszélt arról: Beyoncé őt kérte meg, hogy hordja ki a gyerekét, mert ő nem akar a terhességgel "bajlódni".

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett