Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 30. 14:08, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Tíz percen belül rendőrkézen a rabló

Tíz percen belül rendőrkézen a rabló

A zuglói rendőrök elfogták az elkövetőt, aki egy autóból ellopott táska megtartása érdekében bántalmazott egy férfit.

Árurakodás miatt állt meg egy férfi autójával egy bolt előtt 2022. augusztus 24-én 10 óra körül Budapest XIV. kerületében. Bár a sértett csak néhány percet töltött távol a kocsijától, egy férfi kihasználta az alkalmat; egy anyósülésen hagyott táskát a nyitott autóból kivett, és azzal távozott – közölte a rendőrség.

Az áldozat a kocsihoz visszaérve hátizsákja hűlt helyét találta, de egy szemtanú tájékoztatta a feltételezett elkövető menekülési irányáról. Miközben telefonon rendőri segítséget kért, a férfit utolérte, és az értékek visszaadására szólította fel. A rabló a táska tartalmának egy részét a földre szórta, majd a sértettet több alkalommal - arcán és mellkasán - megütötte. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően tíz percen belül a helyszínre értek, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Dánielt. A 25 éves férfinél megtalálták a sértett nevére kiállított okmányokat, bankkártyát, valamint az ellopott pénzt is. A rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.