Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 01. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkretette lánya házasságát Jim Carrey

Tönkretette lánya házasságát Jim Carrey

Mindenkit meglepett, amikor nemrég bejelentette a színész lánya, hogy vége a házasságának. Ezért sokan Jim Carreyt okolják.

Mindössze két évig bírta a házasságot Jim Carrey lánya, Jane. A 24 éves, fiatal énekesnő a napokban kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva adta be a válókeresetet. Természetesen azt szeretné, ha ő nevelhetné fel most másfél éves közös kisfiúkat. De vajon mi rejtőzhet a tiszavirág életű házasság mögött? Közeli ismerősök azt suttogják, a gumiarcú színész a hibás. Igazából Alex Santana, a férj dobta be a törölközőt, mert képtelen volt elviselni, hogy a híres apósa állandóan náluk töltötte minden szabadidejét, és ilyenkor csak panaszkodott.

Jim Carrey ugyanis hosszú idő óta depressziós. "Próbálkozott már mindennel, szedett antidepresszánst és akupunktúrára is járt. Sőt még egy különleges diétát is kipróbált csakhogy jobban legyen. De az igazság az, hogy gyűlöl egyedül lenni. Amióta véget ért kapcsolata Jenny McCarthy-val teljesen bekattant. Minden szabadidejét az unokájával akarta tölteni és folyton a fiatalok lakásán hevert a kanapén vagy számítógépezett. Szinte alig vállalt munkát. Unalmában különböző közösségi portálokon locsogott-fecsegett marhaságokat és megevett mindent, amit a hűtőben talált. Mire Jane és Alex hazaértek romokban hevert a lakásuk."- tálalt ki a család egyik barátja. Állítólag ezt unta meg a fiatal férj, és az állandó veszekedéseket. Carrey lánya ugyanis megpróbálta meggyőzni apját, szedje be a gyógyszereket, amit az orvosok ajánlottak szorongása ellen. Úgy tűnik a makacsság levét most az unoka issza meg, aki apa nélkül nő ezután fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.