Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Március 18. 11:53, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Tört-zúzott a nő korábbi munkahelyén - FOTÓK

Tört-zúzott a nő korábbi munkahelyén - FOTÓK

Több millió forintos kárt okozott egy 44 éves helybéli nő, aki korábbi munkahelyén tört-zúzott Győrben.

A rendőrségre 2021. március 17-én a kora reggeli órákban érkezett bejelentés arról, hogy az egyik győri hotel biztonsági szolgálata egy tomboló nőt tart vissza, aki tört-zúzott a szállóhely területén – közölte a rendőrség.



A rendőrök a helyszínen meghallgatták a biztonsági őrt, aki elmondta, hogy a hotel recepciósa értesítette őket arról, hogy egy korábbi munkavállalójuk megjelent az épületben, majd önkívületi állapotban ordibálva, válogatás nélkül törte össze a berendezési tárgyakat, számítógépeket rongált meg, betörte a bejárati ajtó és az ablakok üvegét, székeket dobált szanaszét. A nőt ámokfutásában a kiérkező biztonsági szolgálat munkatársai fékezték meg. A járőrök elfogták a 44 éves helybéli asszonyt, aki elmondta, hogy bosszúból törte össze a dolgokat, mivel elbocsátották a hotelből. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol – tekintettel arra, hogy az elsődleges becslések szerint is több milliós kárt okozott - rongálás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk