Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 04. 12:54, szombat | PR
Forrás: (x)

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Egyelőre még nincsenek lezárások, de ez akár változhat is. Ha nem bíznád a véletlenre, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát, amit karanténban és lezárások alatt is bármikor teljesíthetsz.

Mutatjuk, mit kell róla tudni!

A negyedik hullám lefutása még megjósolhatatlan, de vannak olyan dolgok, amiket nem szabad a véletlenre bízni. Ilyen a nyelvvizsga is, mert a sikeres vizsgán sok múlhat. Ha nem szeretnél bizonytalanságban várni a vizsga napjára, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát! Megmutatjuk, miért remek választás és hogyan segíthet neked.

Mi a gond a jelenléti angol középfokú nyelvvizsgával?

Hosszú éveken át csak a jelenléti vizsga volt elérhető, így nem csoda, ha legtöbben a jelenléti angol középfokú vizsgára jelentkeznek. Ugyanakkor a jelenlegi pandémiás helyzetben bármilyen jelenléthez kötött tevékenység lefutása kétséges lehet. Lehet egy karantén miatti vesztegzár, vagy egy tényleges megbetegedés, váratlan események akkor is megakadályozhatják a megjelenésedet a vizsgán, ha kijárási tilalom vagy lezárások nincsenek. Az online angol középfokú nyelvvizsgát azonban akkor is le tudod tenni, ha bekövetkezik a váratlan.

Hogyan zajlik az online angol középfokú nyelvvizsga?

Az online angol középfokú nyelvvizsga feladatai tökéletesen megfelelnek a jelenléti vizsga feladatainak, de digitális formában zajlanak. Az írásbeli vizsgafeladatok esetében még kisebb az eltérés, mindösszesen annyi, hogy az írásos feladatnál kézírás helyett gépelni kell.

A szóbeli feladatok megoldása egy chat jellegű applikáción keresztül történik, élőben a vizsgabiztossal, illetve páros feladatok esetében egy vizsgázó társsal.

Az online angol középfokú nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti rendszerben tett vizsgával, és a nyelvvizsga papíron sem jelenik meg a vizsga formájában való különbség.

Mik az online angol középfokú nyelvvizsga hátrányai?

Az online vizsga legnagyobb hátránya, hogy a tárgyi feltételeket nem tudja mindenki biztosítani. Szükség van ugyanis egy laptopra vagy számítógépre, ami egy csendes helyiségben van, ahol a vizsga ideje alatt semmiféle zavaró tényező nincs. Emellett szükség van egy mobiltelefonra, ami digitális őrként felügyeli, hogy a vizsga során minden rendben menjen. A stabil internetkapcsolat szintén előfeltétele a vizsgának.

Ezeket azonban akár kölcsön eszközökkel is biztosítani lehet, amire előzetesen letöltöttük a megfelelő applikációkat. Érdemes hát élni az online angol középfokú nyelvvizsga lehetőségével a saját és vizsgánk biztonsága érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.