Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2021. December 04. 12:54, szombat | PR
Forrás: (x)

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Egyelőre még nincsenek lezárások, de ez akár változhat is. Ha nem bíznád a véletlenre, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát, amit karanténban és lezárások alatt is bármikor teljesíthetsz.

Mutatjuk, mit kell róla tudni!

A negyedik hullám lefutása még megjósolhatatlan, de vannak olyan dolgok, amiket nem szabad a véletlenre bízni. Ilyen a nyelvvizsga is, mert a sikeres vizsgán sok múlhat. Ha nem szeretnél bizonytalanságban várni a vizsga napjára, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát! Megmutatjuk, miért remek választás és hogyan segíthet neked.

Mi a gond a jelenléti angol középfokú nyelvvizsgával?

Hosszú éveken át csak a jelenléti vizsga volt elérhető, így nem csoda, ha legtöbben a jelenléti angol középfokú vizsgára jelentkeznek. Ugyanakkor a jelenlegi pandémiás helyzetben bármilyen jelenléthez kötött tevékenység lefutása kétséges lehet. Lehet egy karantén miatti vesztegzár, vagy egy tényleges megbetegedés, váratlan események akkor is megakadályozhatják a megjelenésedet a vizsgán, ha kijárási tilalom vagy lezárások nincsenek. Az online angol középfokú nyelvvizsgát azonban akkor is le tudod tenni, ha bekövetkezik a váratlan.

Hogyan zajlik az online angol középfokú nyelvvizsga?

Az online angol középfokú nyelvvizsga feladatai tökéletesen megfelelnek a jelenléti vizsga feladatainak, de digitális formában zajlanak. Az írásbeli vizsgafeladatok esetében még kisebb az eltérés, mindösszesen annyi, hogy az írásos feladatnál kézírás helyett gépelni kell.

A szóbeli feladatok megoldása egy chat jellegű applikáción keresztül történik, élőben a vizsgabiztossal, illetve páros feladatok esetében egy vizsgázó társsal.

Az online angol középfokú nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti rendszerben tett vizsgával, és a nyelvvizsga papíron sem jelenik meg a vizsga formájában való különbség.

Mik az online angol középfokú nyelvvizsga hátrányai?

Az online vizsga legnagyobb hátránya, hogy a tárgyi feltételeket nem tudja mindenki biztosítani. Szükség van ugyanis egy laptopra vagy számítógépre, ami egy csendes helyiségben van, ahol a vizsga ideje alatt semmiféle zavaró tényező nincs. Emellett szükség van egy mobiltelefonra, ami digitális őrként felügyeli, hogy a vizsga során minden rendben menjen. A stabil internetkapcsolat szintén előfeltétele a vizsgának.

Ezeket azonban akár kölcsön eszközökkel is biztosítani lehet, amire előzetesen letöltöttük a megfelelő applikációkat. Érdemes hát élni az online angol középfokú nyelvvizsga lehetőségével a saját és vizsgánk biztonsága érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.