Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2021. December 04. 12:54, szombat | PR
Forrás: (x)

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Tutira mennél? Segít az online angol középfokú nyelvvizsga!

Egyelőre még nincsenek lezárások, de ez akár változhat is. Ha nem bíznád a véletlenre, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát, amit karanténban és lezárások alatt is bármikor teljesíthetsz.

Mutatjuk, mit kell róla tudni!

A negyedik hullám lefutása még megjósolhatatlan, de vannak olyan dolgok, amiket nem szabad a véletlenre bízni. Ilyen a nyelvvizsga is, mert a sikeres vizsgán sok múlhat. Ha nem szeretnél bizonytalanságban várni a vizsga napjára, akkor válaszd az online angol középfokú nyelvvizsgát! Megmutatjuk, miért remek választás és hogyan segíthet neked.

Mi a gond a jelenléti angol középfokú nyelvvizsgával?

Hosszú éveken át csak a jelenléti vizsga volt elérhető, így nem csoda, ha legtöbben a jelenléti angol középfokú vizsgára jelentkeznek. Ugyanakkor a jelenlegi pandémiás helyzetben bármilyen jelenléthez kötött tevékenység lefutása kétséges lehet. Lehet egy karantén miatti vesztegzár, vagy egy tényleges megbetegedés, váratlan események akkor is megakadályozhatják a megjelenésedet a vizsgán, ha kijárási tilalom vagy lezárások nincsenek. Az online angol középfokú nyelvvizsgát azonban akkor is le tudod tenni, ha bekövetkezik a váratlan.

Hogyan zajlik az online angol középfokú nyelvvizsga?

Az online angol középfokú nyelvvizsga feladatai tökéletesen megfelelnek a jelenléti vizsga feladatainak, de digitális formában zajlanak. Az írásbeli vizsgafeladatok esetében még kisebb az eltérés, mindösszesen annyi, hogy az írásos feladatnál kézírás helyett gépelni kell.

A szóbeli feladatok megoldása egy chat jellegű applikáción keresztül történik, élőben a vizsgabiztossal, illetve páros feladatok esetében egy vizsgázó társsal.

Az online angol középfokú nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti rendszerben tett vizsgával, és a nyelvvizsga papíron sem jelenik meg a vizsga formájában való különbség.

Mik az online angol középfokú nyelvvizsga hátrányai?

Az online vizsga legnagyobb hátránya, hogy a tárgyi feltételeket nem tudja mindenki biztosítani. Szükség van ugyanis egy laptopra vagy számítógépre, ami egy csendes helyiségben van, ahol a vizsga ideje alatt semmiféle zavaró tényező nincs. Emellett szükség van egy mobiltelefonra, ami digitális őrként felügyeli, hogy a vizsga során minden rendben menjen. A stabil internetkapcsolat szintén előfeltétele a vizsgának.

Ezeket azonban akár kölcsön eszközökkel is biztosítani lehet, amire előzetesen letöltöttük a megfelelő applikációkat. Érdemes hát élni az online angol középfokú nyelvvizsga lehetőségével a saját és vizsgánk biztonsága érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.

2024. Június 18. 14:39, kedd | PR

K&H: óvatosan a bankkártyával a vakáció alatt is

4+1 ötlet, amely segít felhőtlenné tenni a nyári ejtőzést

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén