Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. December 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu

Úgy megy, mint egy BMW 6, csak sokkal olcsóbb

Úgy megy, mint egy BMW 6, csak sokkal olcsóbb

A Honda remek kétajtós kupét készített a népszerű Accord limuzinból, és egy 278 lóerős V6-os blokkal látta el, valamint egy hatsebességes manuális váltóval.

A piacon egyre kevesebb klasszikus túrakupét lehet találni, ezt a kategóriát képviseli például a BMW 6-os, az Infiniti G37 vagy a Cadillac CTS, de ezek sokkal drágábbak, mint a Honda Accord V-6 Coupe. A külsőre is tetszetős gépjármű csak néhány centivel rövidebb a négyajtós változatnál, a minősége pedig a Hondához illően kiváló. Bár automata váltóval is meg lehet rendelni, egy ilyen sportos, mégis négy személy számára is kényelmes autó manuális váltóval az igazi. Ráadásul ez a hatsebességes egység tökéletes darab, a fokozatokat gyorsan és könnyen pakolgathatjuk, nem csoda, hogy a 3,5 literes, finoman járó 278 lóerős motorral felszerelt Accord 5,8 másodperc alatt megfutja a százat, a végsebessége pedig jóval 200 fölött van. A felszereltségre sem lehet panasz, a műszerfal közepén trónoló nagyméretű kijelző még a holttérfigyelő kamerákkal is össze van kötve. Az Accord Coupe oldalról nézve kissé a BMW 6-oshoz hasonlít, és a minőség terén is felveszi a versenyt a drága német márkával, azonban csak feleannyiba kerül! Az USA-ban 33 ezer dollárt kérnek a Hondáért, míg a hasonló motorizáltságú BMW 6-os árcéduláján 68 ezer dollár szerepel.

Címkék: autó, Honda Accord

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.