Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Június 01. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Új magyar fejlesztésű energiaital kerül piacra

Új magyar fejlesztésű energiaital kerül piacra

Saját fejlesztésű energiaitalt visz piacra a Skybaby SD Kft., a cég a 250 millió forintos fejlesztés után gyártóüzemet is létesít.

A társaság az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében ismerteti: a gyár tervei már elkészültek, az alapkövet várhatóan a nyáron lerakják egy közép-magyarországi helyszínen, addig több telephelyen folyik a gyártás.

A magyar tulajdonú cég az MTI kérdésére közölte, hogy az üzem építése megközelítőleg 20 millió euróba kerül.

Magyarország mellett további ötven országban kezdik el a forgalmazást júniusban, és nemzetközi vásárokon is bemutatják a terméket. Az idén 5-10 millió, 5 éven belül pedig 50 millió doboz ital értékesítésével számol a Skybaby SD Kft..

A termék ötlete Balogh Leventétől, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. alapítójától származik. A recepten 2 évig dolgoztak. Az eredmény eltér más energiaitaloktól: az italok tartósítószer-mentesek és vitamint is tartalmaznak, cukortartalmuk alacsonyabb - hangsúlyozták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során