Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Április 19. 15:05, szerda | Helyi

Újabb headlinert jelentett be a VOLT Fesztivál

Újabb headlinert jelentett be a VOLT Fesztivál

Grammy-díjas, sokmilliós rajongótáborral büszkélkedő fellépőt jelentettek be a szervezők!

Az európai turné bejelentésével egy időben bejelentették, hogy a 25. Telekom VOLT Fesztiválon headlinerként lép színpadra a Paramore!

Kevesebb, mint 10 héttel a kapunyitás előtt ezzel teljes a jubileumi VOLT nemzetközi programkínálata. A Paramore napján többek között Pendulum élő koncertjén vehetnek még részt a VOLTosok, de a minden igényt kielégítő kínálatban az Imagine Dragons-szal, Ellie Gouldinggal, Martin Garrix-szel, Fatboy Slimmel, a Years & Years-szel és Jess Glynne-nel is találkozhatunk a közel 200 fellépőt felvonultató eseményen, amelyre 150.000-nél is több vendéget várnak idén Sopronba. A legnagyobb érdeklődés a nyitónapi Linkin Park első magyarországi koncertjét kíséri, mára biztosra vehető, hogy erre a napra heteken belül minden jegy elfogy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.