Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Február 08. 10:45, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Újabb kábítószerfogás

Újabb kábítószerfogás

Kópházi, fertőrákosi és soproni lakosnál találtak drogot. Összesen 4 embert állítottak elő.

A Soproni Rendőrkapitányság - a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények felderítése érdekében - 2016. február 6-án 22 óra és 2016. február 7-én 4 óra között fokozott közlekedési ellenőrzést tartott Sopron városában. A rendőrök az ellenőrzések alkalmával összesen 4 személyt állítottak elő kábítószer-fogyasztás miatt.
A járőrök 2016. február 7-én 0 óra 37 perckor egy személygépjárművet ellenőriztek. A jármű utasa H. Roland 18 éves kópházi lakos a rendőröknek önként átadott egy őrlőt, valamint 0,5 gramm szárított növényi törmeléket, amiről úgy nyilatkozott, hogy az marihuána. Az autó másik utasa V. Alexandra 23 éves szintén kópházi lakos a járőröknek elmondta, hogy korábban ő is fogyasztott kábítószert. A járőrök az autó két utasát a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök - egy másik gépjármű ellenőrzésekor - 2016. február 7-én hajnali 1 órakor a sofőr V. István 28 éves fertőrákosi lakos mellett, alufóliába csomagolva 0,8 gramm, míg a padlóra dobott pénztárcájában 1,4 gramm fehér színű, kábítószergyanús port találtak. A gépjármű utasa M. József 31 éves soproni lakos a helyszínen elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A két férfit a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók az M. Józsefnél tartott házkutatáskor egy őrlőt találtak, amit a helyszínen lefoglaltak.


A nyomozók a fenti személyekkel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. A Soproni Rendőrkapitányságon V. József 28 éves fertőrákosi férfival szemben, mivel kábítószer hatása alatt vezette gépjárművét - járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is - indítottak büntetőeljárást.
Megosztás:Facebook Twitter Google Plus
Cikk nyomtatása:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.