Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 19. 16:27, csütörtök | Helyi
Forrás: volksgruppen.orf.at

Újra jön az osztrák határellenőrzés!

Újra jön az osztrák határellenőrzés!

Visszaáll a határellenőrzés az Ausztriába belépőknek.

Holnaptól (2020.03.20.) visszaáll a határellenőrzés az Ausztriába belépőknek - írja az osztrák egészségügyi minisztérium legújabb rendeletében. Az intézkedést az osztrák-magyar, illetve osztrák- szlovén határvonalakon rendelték el.

Az Ausztriába belépőket az iratok ellenőrzése mellett az új koronavírusra is tesztelik majd – áll a rendeletben. Az Egészségügyi Minisztérium rendelkezése nyomán a légi úton Ausztriába érkezők kötelezően 14 napos házi karanténba kell vonuljanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.

2024. Április 07. 14:12, vasárnap | Helyi

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Rengeteg család vett részt a Pedagógusok a gyermekekért programsorozat vasárnapi rendezvényén, amelyben a természetvédelem került a középpontba.

2024. Április 02. 09:11, kedd | Helyi

Sopron is a világ 8 legtisztább levegőjű helyei között szerepel

A leghűségesebb város is felkerült azon a világ különleges helyeit összegyűjtő listára, ahol jólesik a levegőbe szippantani.