Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2012. December 21. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Újrakeresztelik a luxusautókat

Újrakeresztelik a luxusautókat

A 2014-es modellévtől, vagyis jövőre új nevet kap az összes Infiniti. A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése.

A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése. Ezért változtat az Infiniti: a 2014-es modellévtől, vagyis jövőre az összes autó új nevet kap, tele lesz Q betűs modellekkel a kínálat.

Az új rend szerint a szedánok, kupék és kabriók egy Q előtagot és egy számot, míg az SUV-k QX jelölést és számot kapnak. Az M szedánból így Q70, a G kupéból és kabrióból Q60 lesz, míg Q50 néven a G szedán mutatkozik be a januári Detroiti Autószalonon.

Az EX-ből lesz a QX50, az FX QX70 néven kerül piacra. A JX új neve QX60, a QX-é QX80 lesz.

Címkék: autó, luxusautó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:36, szerda | Belföld

Ferencz Orsolya: nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni

Nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni az űrhajós programokba - mondta az űrkutatásért felelős miniszteri biztos az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

2024. Május 29. 07:53, szerda | Belföld

Szijjártó Péter szerint minden nehézség ellenére sikeres a magyar gazdaság dimenzióváltása

Minden nehézség ellenére sikeres a magyar gazdaság dimenzióváltása, ennek során az elmúlt években folyamatosan nőtt a gazdaság technológiai színvonala, a kutatás-fejlesztés részesedése és a hozzáadott érték is

2024. Május 29. 07:49, szerda | Belföld

Több mint 170 ezerrel kevesebben szavazhatnak az önkormányzati választáson, mint öt éve

Mintegy 170 ezerrel kevesebben szerepelnek az önkormányzati választás névjegyzékében, mint öt évvel ezelőtt - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból.

2024. Május 29. 07:48, szerda | Belföld

Kisbéren járt Orbán Viktor

A Komárom-Esztergom vármegyei Kisbéren folytatódott Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútja hétfőn - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.