Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2011. Július 23. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vad fotók Cruise-néról

Vad fotók Cruise-néról

Sok kritika éri Katie Holmes külsejét, de a szakemberek kicsit renováltak rajta, és egy teljesen új nőt faragtak belőle.

Stylistokra és Photoshop-művészekre azért fektetnek be a fotósok, hogy stílusérzékük, illetve külsejük terén hátránnyal küszködő modelljeiket feljavítsák. Bár mostanság azért túlzásba viszik a munkálkodásaikat. Katie Holmes spanyol Vogue-ban való pózolásakor azonban sikerült eltalálniuk az összhangot. Az elnyomottságában teljesen visszafogottá, és magára nem túl sokat adó Katie-ből egy vad és divatos dominát faragtak.

Bár egyes képeken nehéz beazonosítani, mert a nagy átalakítás közben azért az arcát is megdolgozták rendesen. Illetve a vékony karjait is ízlésesebbé tették, mint amilyenek a valóságban. De azért ahogy az erdei gyümölcsös joghurt nyomokban mogyoróhéját tartalmaz, úgy ebben a képsorozatban is fellelhető egy kevés Tom Cruise feleségéből.

Címkék: katie holmes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:02, vasárnap | Bulvár

Le akart hajtani egy gyalogos lépcsőn autóval, nem volt jó ötlet

A veszprémi rendőrök előállították a sofőrt.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.